Mr. Maikel Rubens

Maikel Rubens heeft zijn studie Nederlands recht in 1993 afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vanaf 1 augustus 2005 is Maikel werkzaam als advocaat.

Maikel begint zijn carrière als medewerker Bezwaar en Beroep bij de afdeling Sociale Zaken van de gemeente Nijmegen. Vanaf 1997 gaat Maikel zich steeds meer bezighouden met advisering bij de sector gesubsidieerde arbeid. In 2000 maakt Maikel Rubens de overstap naar Breed in Nijmegen (toen nog WNO) waar hij werkt als beleidsmedewerker en juridisch adviseur. In 2004 volgt Maikel de opleiding tot professioneel mediator. In augustus 2005 gaat hij werken als advocaat.

Maikel Rubens legt zich in zijn praktijk toe op het arbeidsrecht. Hij heeft ruime ervaring in de ondersteuning van de zowel werknemers als werkgevers. Daarnaast is Maikel gespecialiseerd in huurrecht en behandelt hij contractenrecht voor particulieren en MKB.

Maikel houdt als advocaat van open communicatie. Hij zoekt snel naar een oplossing en liefst naar een win-win situatie. Met zijn achtergrond als mediator kan hij partijen ook helpen om zelf de beste oplossing voor een conflict te vinden. Als het nodig is dan wordt de zoektocht naar recht een strijd. Dan gaat de toga aan en zal de rechter uiteindelijk de oplossing bepalen.

Voor rechtstreeks contact en het maken van een afspraak kunt u een email sturen naar rubens@3m-advocaten.nl of telefonisch contact opnemen met het kantoor.

Nederlandse Orde van Advocaten

Mr. M.P.J. Rubens heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Civiel Algemeen

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.