Mr. Marjolein van Pul

Zij heeft haar studie Nederlands recht afgerond in 1988 aan de Radboud Universiteit te Nijmegen,  afstudeerrichting sociaal recht, arbeid en uitkeringen.

Daarna is ze ruim tien jaar werkzaam geweest als procesjurist bij de FNV.  Aansluitend heeft ze haar praktijk uitgeoefend bij het  Bureau voor Rechtshulp Nijmegen en vanaf 2004 in de sociale advocatuur. Sinds 2010 heeft zij zich zelfstandig gevestigd als 3M-advocaten-Mw van Pul.

Haar kennis, werkervaring en interesses liggen op het gebied van arbeids- ontslagrecht en de sociale zekerheid en sociale voorzieningen.

  • Krijgt u ontslag? Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen waarbij uw dienstverband wordt beëindigd? Zij gaat graag met u in gesprek voor een goed juridisch advies en eventuele verdere rechtsbijstand.
  • Heeft u een besluit ontvangen over uw uitkering of gevraagde voorziening van het UWV, SVB, of een gemeente?  Zoals WW, ZW, WIA, Wajong, bijstand, AOW, AIO-toeslag, pgb?  Zij kan u adviseren en indien nodig bezwaar en/of beroep instellen.

Marjolein van Pul houdt elke week op de maandagmiddag spreekuur in het wijkcentrum Titus Brandsma aan de Tweede Oude Heselaan 386 in Nijmegen. Ook kunt u haar spreken via het inloopspreekuur op kantoor aan de Groenestraat 238A, elke dinsdagmiddag.

Voor rechtstreeks contact en het maken van een afspraak kunt u ook een email sturen naar vanpul@3m-advocaten.nl of telefonisch contact opnemen met het kantoor.

Nederlandse Orde van Advocaten

Mr. J.M.A.P.  van Pul heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Sociaal Zekerheidsrecht (uitkeringszaken)

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.