Mr. Marjolein van Pul

Zij heeft haar studie Nederlands recht afgerond in 1988 aan de Radboud Universiteit te Nijmegen,  afstudeerrichting sociaal recht.

Daarna is ze ruim tien jaar werkzaam geweest als procesjurist bij de FNV.  Aansluitend heeft ze haar praktijk uitgeoefend bij het Bureau voor Rechtshulp Nijmegen en vanaf 2004 in de sociale advocatuur. Sinds 2010 heeft zij zich zelfstandig gevestigd bij 3M-advocaten in Nijmegen.

Haar kennis, werkervaring en interesses liggen op het gebied van de sociale zekerheid en sociale voorzieningen.

  • Heeft u een besluit ontvangen over uw uitkering of gevraagde voorziening van het UWV, SVB, of een gemeente?  Zoals WW, ZW, WIA, Wajong, bijstand, AOW, AIO-toeslag, pgb?
    Zij kan u adviseren en indien nodig  verder bijstaan in het bezwaar en/of beroep.

Marjolein van Pul houdt elke week op de maandagmiddag spreekuur in het wijkcentrum Titus Brandsma aan de Tweede Oude Heselaan 386 in Nijmegen. Ook kunt u haar spreken op het  kantoor aan de Groenestraat 238A, na het maken van een telefonische afspraak.

Voor rechtstreeks contact en het maken van een afspraak kunt u ook een email sturen naar vanpul@3m-advocaten.nl.

Nederlandse Orde van Advocaten

Mr. J.M.A.P.  van Pul heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Sociaal Zekerheidsrecht (uitkeringszaken)

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten twintig opleidingspunten te behalen, waarvan tien op het geregistreerde rechtsgebied.