Kosten

Het streven van ons is om voor iedereen betaalbare rechtshulp aan te bieden waarbij kwaliteit en betrokkenheid centraal staan.

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Afhankelijk van de vraag of uw fiscale inkomen en/of vermogen onder een bepaalde grens ligt kunt u in aanmerking komen voor gefinancierde rechtshulp. Dit wordt ook wel een toevoeging of pro deo genoemd. In dat geval bent u een eigen bijdrage verschuldigd waarvan de hoogte afhankelijk is van uw gezamenlijk inkomen. Indien u een inkomen op bijstandsniveau heeft, kunt u voor de eigen bijdrage rechtshulp en voor het griffierecht bijzondere bijstand bij de gemeente aanvragen. Voordeel van gefinancierde rechtsbijstand is dat u een vast bedrag voor de hele zaak betaalt en bij u dus geen uurtarief in rekening gebracht wordt.
Of u hiervoor in aanmerking komt kunt u zelf beoordelen op advocaat-kosten.nl

Honorarium

Indien u niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand brengen wij een redelijk uurtarief in rekening.  Tijdens het eerste kennismakingsgesprek krijgt u inzicht in de kosten en wordt de haalbaarheid van uw zaak besproken. Ons uurtarief ligt beduidend lager dan bij andere advocatenkantoren.

Gratis spreekuur

Ook kan iedereen gebruik maken van ons gratis afsprakenspreekuur. We hebben een spreekuur op ons kantoor aan de Groenestraat en in het wijkcentrum Titus Brandsma aan de Tweede Oude Heselaan 386 Nijmegen.

Derdengelden

Derdengelden kunnen niet worden ontvangen omdat we niet beschikken over een stichting derdengelden